Wilde Sexy_patty

a-d26Sexy_patty heeft niet voor niets met regelmaat een shirt aan waar een wild dier op staat. Dat wilde dier staat symbool voor haar wilde sex gedrag. Ja, het is een beest, deze donkere meid. Ze weet wat lekker is en het kan haar eigenlijk niet zo heel veel schelen als een ander het niet lekker vindt. Zij geniet en daar doet ze het voor. Als ze een man of meerdere mannen daarmee tot een hoogtepunt kan brengen, dan is haar dag helemaal goed. Zo niet, dan is het pech voor die kerels. Maar als je haar sexshow al eens gezien hebt, dan weet je net zo goed als ik dat iedere vent daar wel op klaarkomt. Wat een ongelooflijk tafereel speelt zich dan af. Niet alleen met handen en speeltjes verwent de hete teef zichzelf, ook met de vriendjes die vaak genoeg langskomen om haar een veeg uit de pan te geven. En wij mogen meegenieten. Wat gaat Sexy_patty dan tekeer zeg. Het is zo wild, ze gromt er zelfs bij en dat heb ik nog niet heel erg vaak meegemaakt, behalve bij haar dan. Wat een zalig geluid om te horen, niet normaal meer. Ik hoop dan ook echt dat ik nog heel erg lang van haar shows mag gaan genieten. Het zou eeuwig zonde zijn als een camdame als Patty er ooit mee op zou houden. Ik moet er niet aan denken zeg! Gelukkig zegt ze zelf nog heel lang door te gaan. “Ik heb mijn pensioen nog niet rond,” zegt ze dan lacherig.

naar de webcams