Dikke Sandra vindt een geile kerel (verhaal)

Sandra had een goede vriendin. Zelf was ze erg dik, maar haar vriendin niet. Die nam Sandra dan ook graag mee, omdat ze er naast Sandra zo immens slank uitzag. Aan het einde van een avond stappen was het dan ook de vriendin die een man mee naar huis nam en Sandra kon een taxi nemen. Dat ging haast iedere keer zo. Tot een avond in September. Die bewuste avond had de rondborstige kanjer zelf enorm veel aandacht van een sterk uitziende kerel. Hij was niet direct haar type, maar hij straalde iets mystieks uit. Of iets dergelijks. Hij had in ieder geval iets waardoor Sandra ging blozen. De avond vorderde en de twee bekeken elkaar met behoorlijke regelmaat. Uiteindelijk besloot de man de stap te nemen. Hij stond op van de barkruk en baande zich een weg naar Sandra toe, door de zee van mensen heen. Het duurde even want het was behoorlijk druk, maar uiteindelijk stond hij naast haar en raakte het tweetal aan de praat.

Ze hadden het niet over het weer of over of ze daar vaak kwam. De man had geen enkele zin om haar te versieren, hij wilde haar neuken. “Ik val op stevige meiden en jij bent echt mijn type. Wil je met mij mee naar huis om een feestje te gaan bouwen?” Sandra dacht even dat ze in de grap genomen werd, maar de man keek heel serieus. Ze ging met plezier mee, natuurlijk! Hoe lang was het niet geleden dat ze geneukt had? Een maand? Twee maanden? Een half jaar? Ze wist het niet eens meer. Wat ze wel wist was dat ze ontzettend geil was en daarom ging ze direct met die gast mee, die zichzelf toen ze buiten waren en ze elkaar goed konden verstaan, als Hans voorstelde.

Hans woonde een kwartier van de kroeg vandaan. Gelukkig stond er een taxi in de buurt en waren ze er binnen 5 minuten. Het was rustig op de straat, dus dat scheelde een hoop. Hij had een leuk appartement aan de rand van het centrum. Maar dat kon Sandra eigenlijk geen reet schelen. Ze was even bang dat hij haar een tour van haar huis zou geven, maar gelukkig bleef het bij de badkamer en de slaapkamer. In de badkamer kleedde Sandra zich uit. Ze voelde zich normaal behoorlijk onzeker over haar behoorlijk dikke lichaam, maar door Hans was de schaamte eigenlijk helemaal verdwenen. Door Hans en door de ontzettend hoge nood om te neuken natuurlijk. Ze liep de slaapkamer in en zag hem op het bed liggen. Hij was ook naakt en was zich al druk aan het aftrekken, zodat zijn lul flink overeind stond. Het kloppende lid lonkte naar Sandra. Zo snel als ze kon ging ze naar Hans toe en klom naast hem op bed. Gelukkig was het geen waterbed anders zou het voorlopig nog wel even na schudden door het geweld waarmee het ronde sletje op het bed sprong. Ze nam zijn pik in haar handen en begon er hard aan te rukken.

Ze speelde ermee alsof hij eraf moest en Hans moest haar echt eventjes tegenhouden, het begon pijn te doen. Sandra had door dat ze te wild bezig was. De lust was enorm dus soms had ze zichzelf niet helemaal in de hand. Even haalde ze diep adem en trok zijn lul daarna rustig af. Ze liet zijn pik los en greep hem weer vast, ditmaal met haar tieten. Ze voelde zijn dikke pik tussen haar enorme voorgevel kloppen terwijl ze hem met haar tieten aan het aftrekken was. Haar borsten werden er nat van, maar nog niet zo nat als haar openstaande kutje. Ze liet zijn pik los en ging op haar knieën zitten. Dikke Sandra stak haar bolle billen naar achteren terwijl haar buik haast op het matras hing. Hans kwam achter haar zitten en drukte zijn natte pik tussen haar schaamlippen. Hij moest daarvoor wel behoorlijk wat vlees opzij drukken maar het was de moeite meer dan waard. Hij kneedde haar zachte vlees en drukte ondertussen zijn dikke pik diep in haar kutje. Neukend en knedend nam hij haar, Wat was hij toch dol op al dat vet! Hij trok zijn lul regelmatig terug en legde hem dan tussen één van haar vetrollen, die hij dan als een natte kut neukte. In haar kut neukte hij haar bikkelhard. Hij greep haar dikke lijf vast waar hij kon. De mogelijkheden waren eindeloos. Hij sloeg op haar ronde billen, leunde over haar heen en speelde met haar hangende buik en schuddende tieten en drukte zijn pik enorm diep in haar poes.

Daarna ging hij op het bed liggen en klom Sandra op hem. Haar zware lichaam zorgde voor een flinke deuk in het matras, vooral doordat ze hard op zijn lul aan het rijden was. Sandra’s kutje kneep samen en ze kwam als uit het niets klaar. Heerlijk, haar sappen dropen uit haar kut over zijn lul en schaamstreek, waardoor Hans ook tot een orgasme kwam. Het liefst had hij haar tussen haar vetrollen gespoten, maar hij kreeg die geile teef met geen mogelijkheid van zich af en dus spoot hij haar natte, samengeknepen spleet maar vol. Dat was ook geen straf. Sandra reed langzaam door, tot iedere druppel uit zijn lul geschoten was. Daarna liet ze zich naast hem op het bed rollen. Hans greep haar vlees goed beet en schudde er flink mee. Sandra moest lachen want het kietelde behoorlijk. “Blijf je slapen?” vroeg Hans liefdevol. Sandra knikte. Als ze dit verhaal morgen aan haar vriendin zou vertellen, die zou het vast niet geloven. Maar dat kon de ronde Sandra geen reet schelen.

Sexy fenomeen Lady_jane

a-d26Waarom ik lady_jane een fenomeen noem> Die vraag heb ik al eens eerder gehad. Het antwoord is heel simpel. Lady_jane kan zich als geen ander compleet geven als ze aan het cammen is. Veel vrouwen weten zich wel goed te laten gaan en doen de meest wilde dingen, maar alles aan lady_jane is veel intenser. De 54 jarige Arnhemse bijna – oma heeft verder ook niets om handen. Ze zit maar wat thuis en doet iets in het huishouden, maar ook niet heel erg veel. Ze poets wat, ruimt iets op en dan is ze al klaar. De sexshow is dan ook een uitlaatklep voor de rondborstige kanjer. Alle emotie gooit ze eruit als ze een dildo in haar natte kut of volle achterwerk drukt. Hijgen, gillen, snel met de sextoys heen en weer raggen en dan ook nog eens vloeken. Het gaat er echt hard aan toe. Maar niet minder opwindend. Ik wilde dat iedere vrouw zo was. Ook in het “echte” leven. Dan zou ik het wel weten. Alleen zou ik dan niet in een gehorig huis willen wonen, want een vrouw als Lady_jane schreeuwt denk ik de hele buurt bij elkaar. Wordt je ook niet vrolijk van. Stel je voor, lig je net te pompen, hoor je de buurman op de muur bonzen. “Mag het wat zachter? Ik kan mijn eigen vrouw niet eens horen kreunen als ik mijn pik erin ram.” En dan de buurvrouw die er achteraan roept dat zij zulke dingen nooit doet, netjes als ze is. Ik weet wel beter. Mijn buurvrouw is gewoon een regelrechte hoer. Als haar man eens wist wat ze allemaal met mij uitspookt als hij naar zijn werk is.

naar de webcams

Lees verder

Chocolatex scheurt uit haar latex pakje

a-d26Dat was heel erg geil om te zien hoor, toen Chocolatex uit haar latex pakje scheurde. Ze is een stevige vrouw, dat kan iedereen wel zien. Heerlijk natuurlijk, maar ze wilde eens proberen hoe het aan zou voelen om in latex rond te lopen. Staand ging het nog. Je kon al dat geile vlees goed zien zitten, daar kreeg ik een keiharde pik van. Maar toen ze op haar bureaustoel ging zitten, liep het een klein beetje uit de hand. Hoe? Het pakje knapte. Scheurde zo van haar grote lijf af. Haar tieten en buik sprongen er zo uit en schudden nog een tijdlang na. Wat was dat heet zeg. Alsof ze een cadeautje was dat zichzelf uitpakte. Ze kon er zelf wel om lachen. Sterker nog, ze lach er krom van. Schaterlachend trok ze de restanten van haar pakje uit en gooide het opzij. Geen geslaagde poging dus. Of misschien wel want toen wist Chocolatex meteen dat je zo’n vol lichaam niet in moet pakken, maar vrij moet laten hangen. Dat is niet alleen beter, maar ook veel geiler. Voor ons mannen dan. Want wij kijken er met plezier naar als Chocolatex zichzelf ligt te vingeren. “Een meesteres zal ik wel nooit worden,” zei ze na het lachen in haar microfoon. “Gelukkig heb ik andere kwaliteiten,” zei ze daarna terwijl ze met haar dikke memmen begon te schudden.

naar de webcams

Lees verder

Neuk mij diep, stoute jongen

a-d26“Neuk mij diep, stoute jongen,” hoor ik het 25 jarige Surinaamse vrouwtje uit Utrecht nog zeggen. In mijn dromen dan, want in het echt heb ik nooit direct met haar gesproken. Dan bekijk ik haar mooie lichaam alleen maar. Van top tot teen. En ik ruk mij dan fijn op haar af. Ik had liever dat mijn droom uitkwam. Want in die droom had ik de stevige tante op haar rug liggen en klom ik op haar. Ik drukte mijn pik tussen haar ferme borsten en gleed er soepel tussendoor, terwijl ze kreunde en met haar klitje speelde. Daardoor werd dat donkere kutje al gauw nat en kon ik weer wat naar beneden zakken om zo mijn lul in haar poes te proppen. En op dat moment smeekte ze mij om haar diep te neuken. En hard. Vooral hard. Daar schijnt ze in het echt ook van te houden, zal ik wel ergens hebben opgepikt en in mijn droom verwerkt hebben. Ik spoot haar hele lijf helemaal onder in mijn droom. Het zaad gleed tussen al haar vetrollen in en ze werd er plakkerig van. Dat was genieten. Begrijp me niet verkeerd, als ik naar haar kijk is het ook heel fijn hoor. Ze geeft een geweldig geile show weg. Maar ja, als je eenmaal zo’n realistische droom gehad hebt, ga je er op een gegeven moment naar verlangen. Misschien zou ik het haar eens moeten vertellen om daarna te vragen of we die droom samen uit kunnen laten komen! Dat lijkt mij pas echt lekker zeg. Ik ga het er vanavond gewoon op wagen. Duim maar voor me. Als het mij lukt, laat ik het jullie zeker weten!

naar de webcams

Lees verder

December maakt je helemaal warm

a-d26Het is nooit lekker buiten zo aan het einde van het jaar. De wind voelt vele malen kouder aan. En als er nou nog sneeuw zou vallen, dat had het nog iets romantisch. Maar meestal blijft het bij regen en ijzel en dat soort ongein. Ik ben op zulke dagen enorm blij als ik de deur niet uit hoef kan ik je vertellen. Binnen is het veel warmer. En daar hoef ik vandaag de dag mijn kachel niet eens voor aan te zetten, want ik heb een kostenbesparend vrouwtje op het net gevonden die mij helemaal in vuur en vlam weet te zetten. Ze is 25 jaar, woont in Amsterdam en noemt zichzelf December. Heel toepasselijk, vind je niet? Normaal heb ik het in die maand altijd koud, maar als ik écht in December zou zitten, dan zou ik het wel warm hebben hoor! Lijkt mij nou echt geil, mijn pik in het geschoren kutje van de Amsterdamse Aziatische kanjer te drukken. En dan met mijn handen op haar stevige heupen als ik haar aan het volpompen ben. Maar naar haar op mijn beeldscherm kijken is ook goed hoor. Dat is ook heel erg opwindend en verwarmend. Ik heb het al warm als ik haar alleen maar bekijk. Kun je nagaan hoe ik mij voel als ik mij op haar aan het aftrekken ben. Dan breekt het zweet mij aan alle kanten uit. Gelukkig kan ik nadat ik gespoten heb weer even afkoelen. Hoewel ik dan niet naar het Oosterse meisje moet blijven kijken, want dan krijg ik het binnen een paar minuten weer Spaans benauwd van opwinding. Daarnaast moet ik ook een beetje aan mijn hart denken.

naar de webcams

Bloedmooie Kyra1981

a-d26Kyra1981 uit Rotterdam. 31 jaar en bloedmooi om te zien. Niet alleen haar lieve zachte gezicht. Alles aan haar is grandioos. Prachtig. Het is een pareltje om naar te kijken, werkelijk waar. Soms ben ik zo druk bezig met het onder de indruk zijn van haar schoonheid, dat ik haast vergeet dat ze met zichzelf aan het spelen is. Dat is jammer. Gelukkig weet ik mijzelf weer een beetje bij de les te krijgen en ga ik rukken. Mijn harde pik staat altijd op knappen als ik naar haar kijk. Ze hoeft dan ook niet zo heel veel te doen om mij klaar te laten komen . Soms is een glimlach al voldoende. Daar baal ik wel eens van want ik zou graag een hele show van haar uitkijken en aan het einde pas spuiten. Net als zij. Oh, had ik dat nog niet gezegd? Sorry. Ja, De brunette met de mooie volle rondingen komt spuitend klaar. Niet altijd trouwens, ligt er maar net aan welk speeltje ze gebruikt. Zo heeft ze een g spot vibrator waar ze haar geheime plekje dusdanig mee weet te stimuleren dat ze inderdaad squirtend tot een orgasme komt. Dan begint dat hete lijf van haar aan alle kanten te schudden en slaakt het sletje een hoge kreet en komt ze klaar. Daar schieten de sappen de kamer door. Waanzinnig. En dat soms twee of drie keer achter elkaar. De ene keer nog harder en meer dan de andere keer. Hoe ze het doet, waar ze het allemaal vandaan haalt, geen idee. Boeit ook niet. Als ze het maar blijft doen, daar gaat het uiteindelijk om, nietwaar?

naar de webcams

Wilde Sexy_patty

a-d26Sexy_patty heeft niet voor niets met regelmaat een shirt aan waar een wild dier op staat. Dat wilde dier staat symbool voor haar wilde sex gedrag. Ja, het is een beest, deze donkere meid. Ze weet wat lekker is en het kan haar eigenlijk niet zo heel veel schelen als een ander het niet lekker vindt. Zij geniet en daar doet ze het voor. Als ze een man of meerdere mannen daarmee tot een hoogtepunt kan brengen, dan is haar dag helemaal goed. Zo niet, dan is het pech voor die kerels. Maar als je haar sexshow al eens gezien hebt, dan weet je net zo goed als ik dat iedere vent daar wel op klaarkomt. Wat een ongelooflijk tafereel speelt zich dan af. Niet alleen met handen en speeltjes verwent de hete teef zichzelf, ook met de vriendjes die vaak genoeg langskomen om haar een veeg uit de pan te geven. En wij mogen meegenieten. Wat gaat Sexy_patty dan tekeer zeg. Het is zo wild, ze gromt er zelfs bij en dat heb ik nog niet heel erg vaak meegemaakt, behalve bij haar dan. Wat een zalig geluid om te horen, niet normaal meer. Ik hoop dan ook echt dat ik nog heel erg lang van haar shows mag gaan genieten. Het zou eeuwig zonde zijn als een camdame als Patty er ooit mee op zou houden. Ik moet er niet aan denken zeg! Gelukkig zegt ze zelf nog heel lang door te gaan. “Ik heb mijn pensioen nog niet rond,” zegt ze dan lacherig.

naar de webcams

Lees verder

Ninthe speelt met het lot

a-d26Ninthe is echt waanzinnig. Ze houdt wel van een uitdaging. Ze laat zich dan ook heel vaak van alles aanpraten. Ze houdt er van om het lot te tarten. Haar lievelingsgetal is dan ook 13. Vooral als ze op Vrijdag de dertiende gaat sexchatten, zou je haar moeten zien. Dan haalt ze van alles uit. Ze gaat zelfs aan de kroonluchter hangen met haar volle lijf en laat dan met één hand los en gaat zich wijdbeens en hangend vingeren. Al dat gewicht zo hoog in de lucht, daar zou ze eigenlijk een stuntvrouw voor aan moeten nemen. Maar dat zal niet gaan, want er zijn er maar weinigen met zo’n lekker lichaam als Ninthe. Vind je dan ook niet dat ze er nog bijzonder aantrekkelijk uit ziet voor een vrouw van 42? De meeste dames van die leeftijd gaan er op achteruit. Dit Utrechtse blondje niet. Nee, in plaats daarvan gaat ze er steeds beter uitzien. Maar goed ook. Er is niets wat lekkerder is dan een rijpe vrouw met wat overgewicht. Dat zijn echt de geilste vrouwen die er bestaan. Geloof mij maar, ik heb er al een heleboel in mijn bed gehad en dat waren stuk voor stuk waanzinnig wilde nachten. Bijna net zo wild as sexcammen met Ninthe op Vrijdag de dertiende.

naar de webcams

Lees verder

Dolfijntje is ontzettend nat

a-d26Iedereen denkt dat Dolfijntje haar naam gekozen heeft omdat ze in Harderwijk woont, in de buurt van het Dolfinarium. Maar dat is helemaal niet waar. Het gerucht dat ze gek op dolfijnen is wel. Maar dat is niet eens de reden waarom ze die naam gekozen heeft! De echte reden? Die zal ik je nu gaan vertellen. Ze noemt zichzelf zo, omdat ze heel vaak ontzettend nat is. En dan heb ik het niet over een vochtige spleet tussen haar benen. Dan gaat het echt over een ondergelopen landschap. Een grot gevuld me water. En daar speelt de lekkere stevige slet heel erg vaak mee. Het maakt niet uit waar, het maakt niet uit hoe en al helemaal niet wie er meekijkt. Zolang haar lange vingers maar tussen haar schaamlippen schuiven en ze met haar andere hand over haar gezwollen klitje mar wrijven tot ze klaarkomt, dan is het haar wel goed. Dus als ze aan het chatten is en ze wordt geil, dan kan het zomaar zijn dat het vrouwtje haar kleren uittrekt en zo naakt in beeld komt, spelend met haar waanzinnige lichaam. Kijk je mee dan mag je rukken en heb je het gemist heb je gewoon pech. Zo werkt het bij Dolfijntje. 1 persoon of 100 personen die het zien, het zal haar worst wezen. Ze is geil en gaat met zichzelf aan de slag. Natuurlijk laat ze je ook wel opdrachten geven, daar is het teefje namelijk erg gevoelig voor. Vooral als het hele kinky dingen zijn. Trouwens, ze heeft zelfs een vibrator in de vorm van een dolfijn. Vraag het haar maar eens, misschien gaat ze hem wel gebruiken.

naar de webcams

Lees verder

Suikerkont om van te snoepen

a-d26Laat je door haar naam niet in de war brengen. Want hoewel het kontje van de 32 jaar oude Suikerkont uit Bloemendaal vast heel erg zoet zal smaken als je er aan gaat likken, haar mooiste onderdelen zitten toch echt aan de voorkant. Dit mollige mokkel heeft een stel overheerlijk rijpe meloenen. En die zijn pas zoet, kan ik je vertellen. Wij hebben elkaar namelijk eens ontmoet. Ik zal de details achterwege laten. Suikerkont wil dat ik dat niet aan iedereen ga vertellen. Laat ik het je zo zeggen, ik heb aan haar tepels mogen zuigen. Het was maar even en we hadden allebei een beetje teveel gedronken, maar lekker was het wel. Heerlijk zelfs! Wat een genot. Dus ik weet er alles van. Haar borsten zijn zacht en sappig. Ja, haar kontje is ook heel zacht. Hij is mooi rond en fijn om in te knijpen, want dat kon ik natuurlijk niet overslaan, dat begrijp je waarschijnlijk wel. Ik was te bezopen om met haar mee naar huis te gaan. Niet dat ik het niet wilde, ik kon amper nog praten, dus de woorden kwamen er simpelweg niet uit. Heb ik nu nog spijt van. Gelukkig kan ik nog met haar sexchatten. We praten nooit over onze ontmoeting. In plaats daarvan geniet ik van de beelden die ze mij – en jullie natuurlijk ook – laat zien als ze met haar mooie ronde lijf aan het spelen is.

naar de webcams

Lees verder

Webcams online