Sexy fenomeen Lady_jane

a-d26Waarom ik lady_jane een fenomeen noem> Die vraag heb ik al eens eerder gehad. Het antwoord is heel simpel. Lady_jane kan zich als geen ander compleet geven als ze aan het cammen is. Veel vrouwen weten zich wel goed te laten gaan en doen de meest wilde dingen, maar alles aan lady_jane is veel intenser. De 54 jarige Arnhemse bijna – oma heeft verder ook niets om handen. Ze zit maar wat thuis en doet iets in het huishouden, maar ook niet heel erg veel. Ze poets wat, ruimt iets op en dan is ze al klaar. De sexshow is dan ook een uitlaatklep voor de rondborstige kanjer. Alle emotie gooit ze eruit als ze een dildo in haar natte kut of volle achterwerk drukt. Hijgen, gillen, snel met de sextoys heen en weer raggen en dan ook nog eens vloeken. Het gaat er echt hard aan toe. Maar niet minder opwindend. Ik wilde dat iedere vrouw zo was. Ook in het “echte” leven. Dan zou ik het wel weten. Alleen zou ik dan niet in een gehorig huis willen wonen, want een vrouw als Lady_jane schreeuwt denk ik de hele buurt bij elkaar. Wordt je ook niet vrolijk van. Stel je voor, lig je net te pompen, hoor je de buurman op de muur bonzen. “Mag het wat zachter? Ik kan mijn eigen vrouw niet eens horen kreunen als ik mijn pik erin ram.” En dan de buurvrouw die er achteraan roept dat zij zulke dingen nooit doet, netjes als ze is. Ik weet wel beter. Mijn buurvrouw is gewoon een regelrechte hoer. Als haar man eens wist wat ze allemaal met mij uitspookt als hij naar zijn werk is.

naar de webcams