Suikerkont om van te snoepen

a-d26Laat je door haar naam niet in de war brengen. Want hoewel het kontje van de 32 jaar oude Suikerkont uit Bloemendaal vast heel erg zoet zal smaken als je er aan gaat likken, haar mooiste onderdelen zitten toch echt aan de voorkant. Dit mollige mokkel heeft een stel overheerlijk rijpe meloenen. En die zijn pas zoet, kan ik je vertellen. Wij hebben elkaar namelijk eens ontmoet. Ik zal de details achterwege laten. Suikerkont wil dat ik dat niet aan iedereen ga vertellen. Laat ik het je zo zeggen, ik heb aan haar tepels mogen zuigen. Het was maar even en we hadden allebei een beetje teveel gedronken, maar lekker was het wel. Heerlijk zelfs! Wat een genot. Dus ik weet er alles van. Haar borsten zijn zacht en sappig. Ja, haar kontje is ook heel zacht. Hij is mooi rond en fijn om in te knijpen, want dat kon ik natuurlijk niet overslaan, dat begrijp je waarschijnlijk wel. Ik was te bezopen om met haar mee naar huis te gaan. Niet dat ik het niet wilde, ik kon amper nog praten, dus de woorden kwamen er simpelweg niet uit. Heb ik nu nog spijt van. Gelukkig kan ik nog met haar sexchatten. We praten nooit over onze ontmoeting. In plaats daarvan geniet ik van de beelden die ze mij – en jullie natuurlijk ook – laat zien als ze met haar mooie ronde lijf aan het spelen is.

naar de webcams