Dikke Sandra vindt een geile kerel (verhaal)

Sandra had een goede vriendin. Zelf was ze erg dik, maar haar vriendin niet. Die nam Sandra dan ook graag mee, omdat ze er naast Sandra zo immens slank uitzag. Aan het einde van een avond stappen was het dan ook de vriendin die een man mee naar huis nam en Sandra kon een taxi nemen. Dat ging haast iedere keer zo. Tot een avond in September. Die bewuste avond had de rondborstige kanjer zelf enorm veel aandacht van een sterk uitziende kerel. Hij was niet direct haar type, maar hij straalde iets mystieks uit. Of iets dergelijks. Hij had in ieder geval iets waardoor Sandra ging blozen. De avond vorderde en de twee bekeken elkaar met behoorlijke regelmaat. Uiteindelijk besloot de man de stap te nemen. Hij stond op van de barkruk en baande zich een weg naar Sandra toe, door de zee van mensen heen. Het duurde even want het was behoorlijk druk, maar uiteindelijk stond hij naast haar en raakte het tweetal aan de praat.

Ze hadden het niet over het weer of over of ze daar vaak kwam. De man had geen enkele zin om haar te versieren, hij wilde haar neuken. “Ik val op stevige meiden en jij bent echt mijn type. Wil je met mij mee naar huis om een feestje te gaan bouwen?” Sandra dacht even dat ze in de grap genomen werd, maar de man keek heel serieus. Ze ging met plezier mee, natuurlijk! Hoe lang was het niet geleden dat ze geneukt had? Een maand? Twee maanden? Een half jaar? Ze wist het niet eens meer. Wat ze wel wist was dat ze ontzettend geil was en daarom ging ze direct met die gast mee, die zichzelf toen ze buiten waren en ze elkaar goed konden verstaan, als Hans voorstelde.

Hans woonde een kwartier van de kroeg vandaan. Gelukkig stond er een taxi in de buurt en waren ze er binnen 5 minuten. Het was rustig op de straat, dus dat scheelde een hoop. Hij had een leuk appartement aan de rand van het centrum. Maar dat kon Sandra eigenlijk geen reet schelen. Ze was even bang dat hij haar een tour van haar huis zou geven, maar gelukkig bleef het bij de badkamer en de slaapkamer. In de badkamer kleedde Sandra zich uit. Ze voelde zich normaal behoorlijk onzeker over haar behoorlijk dikke lichaam, maar door Hans was de schaamte eigenlijk helemaal verdwenen. Door Hans en door de ontzettend hoge nood om te neuken natuurlijk. Ze liep de slaapkamer in en zag hem op het bed liggen. Hij was ook naakt en was zich al druk aan het aftrekken, zodat zijn lul flink overeind stond. Het kloppende lid lonkte naar Sandra. Zo snel als ze kon ging ze naar Hans toe en klom naast hem op bed. Gelukkig was het geen waterbed anders zou het voorlopig nog wel even na schudden door het geweld waarmee het ronde sletje op het bed sprong. Ze nam zijn pik in haar handen en begon er hard aan te rukken.

Ze speelde ermee alsof hij eraf moest en Hans moest haar echt eventjes tegenhouden, het begon pijn te doen. Sandra had door dat ze te wild bezig was. De lust was enorm dus soms had ze zichzelf niet helemaal in de hand. Even haalde ze diep adem en trok zijn lul daarna rustig af. Ze liet zijn pik los en greep hem weer vast, ditmaal met haar tieten. Ze voelde zijn dikke pik tussen haar enorme voorgevel kloppen terwijl ze hem met haar tieten aan het aftrekken was. Haar borsten werden er nat van, maar nog niet zo nat als haar openstaande kutje. Ze liet zijn pik los en ging op haar knieën zitten. Dikke Sandra stak haar bolle billen naar achteren terwijl haar buik haast op het matras hing. Hans kwam achter haar zitten en drukte zijn natte pik tussen haar schaamlippen. Hij moest daarvoor wel behoorlijk wat vlees opzij drukken maar het was de moeite meer dan waard. Hij kneedde haar zachte vlees en drukte ondertussen zijn dikke pik diep in haar kutje. Neukend en knedend nam hij haar, Wat was hij toch dol op al dat vet! Hij trok zijn lul regelmatig terug en legde hem dan tussen één van haar vetrollen, die hij dan als een natte kut neukte. In haar kut neukte hij haar bikkelhard. Hij greep haar dikke lijf vast waar hij kon. De mogelijkheden waren eindeloos. Hij sloeg op haar ronde billen, leunde over haar heen en speelde met haar hangende buik en schuddende tieten en drukte zijn pik enorm diep in haar poes.

Daarna ging hij op het bed liggen en klom Sandra op hem. Haar zware lichaam zorgde voor een flinke deuk in het matras, vooral doordat ze hard op zijn lul aan het rijden was. Sandra’s kutje kneep samen en ze kwam als uit het niets klaar. Heerlijk, haar sappen dropen uit haar kut over zijn lul en schaamstreek, waardoor Hans ook tot een orgasme kwam. Het liefst had hij haar tussen haar vetrollen gespoten, maar hij kreeg die geile teef met geen mogelijkheid van zich af en dus spoot hij haar natte, samengeknepen spleet maar vol. Dat was ook geen straf. Sandra reed langzaam door, tot iedere druppel uit zijn lul geschoten was. Daarna liet ze zich naast hem op het bed rollen. Hans greep haar vlees goed beet en schudde er flink mee. Sandra moest lachen want het kietelde behoorlijk. “Blijf je slapen?” vroeg Hans liefdevol. Sandra knikte. Als ze dit verhaal morgen aan haar vriendin zou vertellen, die zou het vast niet geloven. Maar dat kon de ronde Sandra geen reet schelen.