December maakt je helemaal warm

a-d26Het is nooit lekker buiten zo aan het einde van het jaar. De wind voelt vele malen kouder aan. En als er nou nog sneeuw zou vallen, dat had het nog iets romantisch. Maar meestal blijft het bij regen en ijzel en dat soort ongein. Ik ben op zulke dagen enorm blij als ik de deur niet uit hoef kan ik je vertellen. Binnen is het veel warmer. En daar hoef ik vandaag de dag mijn kachel niet eens voor aan te zetten, want ik heb een kostenbesparend vrouwtje op het net gevonden die mij helemaal in vuur en vlam weet te zetten. Ze is 25 jaar, woont in Amsterdam en noemt zichzelf December. Heel toepasselijk, vind je niet? Normaal heb ik het in die maand altijd koud, maar als ik ├ęcht in December zou zitten, dan zou ik het wel warm hebben hoor! Lijkt mij nou echt geil, mijn pik in het geschoren kutje van de Amsterdamse Aziatische kanjer te drukken. En dan met mijn handen op haar stevige heupen als ik haar aan het volpompen ben. Maar naar haar op mijn beeldscherm kijken is ook goed hoor. Dat is ook heel erg opwindend en verwarmend. Ik heb het al warm als ik haar alleen maar bekijk. Kun je nagaan hoe ik mij voel als ik mij op haar aan het aftrekken ben. Dan breekt het zweet mij aan alle kanten uit. Gelukkig kan ik nadat ik gespoten heb weer even afkoelen. Hoewel ik dan niet naar het Oosterse meisje moet blijven kijken, want dan krijg ik het binnen een paar minuten weer Spaans benauwd van opwinding. Daarnaast moet ik ook een beetje aan mijn hart denken.

naar de webcams