De grote kont van Zoetigheid

a-d26Ik hou van donkere vrouwen, vooral als ze net dat beetje meer te bieden hebben dan de meeste blanke meiden die ik tegenkom. Zo’n vrouw is Zoetigheid. Het is een heerlijk donker mokkel van 27 uit Valkenburg en op het eerste gezicht zou je niet denken dat er iets heel speciaals aan haar is. Iets wat haar meer bijzonder maakt. Ze is alleen wat gezet, verder lijkt alles hetzelfde. Tot het sletje zich omdraait en haar kontje in beeld laat schudden. Ik zeg kontje, maar ik bedoel natuurlijk grote ronde bilpartij. Wat een enorm achterwerk. Zalig! Zoetigheid weet mij daar wel mee op te winden hoor! Die mooie donker gekleurde hammen schudden heen en weer. Ze zet er zelfs speciaal een muziekje bij op zodat ze haar rondingen op het ritme van de muziek kan laten schudden. Een leuke meid om mee te bubbelen in de disco denk ik zo. Maar voor dansen zit ik hier niet. Ik wil mij lekker op haar af gaan trekken. Tot ik mijn zaad haast tot het plafond uit mijn pik laat schieten. Daar zorgt de geile negerin wel voor. Want ze trekt haar zachte billen van elkaar en laat ons eerst in haar strakke anus kijken. Daarna steekt ze een buttplug in haar reet, Om de boel op te rekken zeg maar. Als dat gebeurd is gaat de buttplug aan de kant om plaats te maken voor een enorme zwarte dildo, die diep in haar hete anus zal glijden. Héél diep. Ze wisselt het af door hem zo nu en dan in haar kutje te steken. Zo blijft hij lekker nat en glibberig. Is wel fijn, een glijmiddel voor als je aan anale sex gaat doen.

naar de webcams